Välkommen till Näringslivsdagen 2018

Konsten att ligga i framkant

Den 15 februari är du varmt välkommen till Näringslivsdagen 2018, med tema "Konsten att ligga i framkant".

Det blir en förmiddag där du som företagare träffar politiker och experter från kommunen och våra samverkanspartners. Vi vill bidra till näringslivets utveckling. Passa på att ha dialog kring stadens utveckling och hur vi, som kommun, genom våra kontaktnät kan underlätta för ditt företag och leverera en bättre service till dig som företagare.

Kairos Future ger oss mycket intressant framtidsspaning, spännande företag berättar om sin resa och vi lyfter viktiga frågor om stadsbyggnad, Ostlänken och hela vår stads utveckling. Konferencier och moderator är Karin Klingenstierna.

Varmt välkommen till en mycket intressant förmiddag. Ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter och utmana oss att bättre bidra till ditt företags framgång.


Arrangör: Näringsliv och tillväxt, Linköpings kommun

När: Torsdag den 15 februari, kl. 08.00 – 13.30

Var: Cupolen Folkets Park, Majgatan 4, Linköping


Antalet platser är begränsat, så säkra din plats genom att anmäla dig så snart som möjligt. Sista anmälningsdag 8 februari 2018.


Anmäl dig här


Varmt välkommen önskar Linköpings Kommun - Näringsliv och tillväxt

Näringsliv och tillväxt arbetar med företagsetablering, service och stöd till befintliga företag, kluster- och utvecklingsmiljöer samt entreprenörskap och nyföretagande. Vi arbetar för ett långsiktigt gott näringslivsklimat och att företag och entreprenörer upplever en god service och får ett positivt bemötande genom hela kommunorganisationen.